Ik werk graag voor organisaties die onze samenleving beter willen maken. Door kinderen en jongeren kansen te bieden in het onderwijs. Door onze wereld ‘duurzamer’ te maken, of door bijvoorbeeld goed voor ons landschap te zorgen. Met mijn adviezen, ideeën en schrijverij draag ik graag een beetje bij aan hun succes. En dat geeft veel voldoening.

Letters die woorden en zinnen gingen vormen: een magisch moment! Lezen en ‘schrijven’ waren mijn lievelingsvakken op school – en het zijn nog steeds grote liefdes. Ik luister graag naar mensen die vertellen over wat ze bezighoudt, over hun leven, hun passie of werk. En ik houd ervan om hun verhalen op te schrijven en te delen.

De rode draad van mijn eigen verhaal? Dat is het geluk dat gezin heet. En de lieve familie en vrienden om mij heen. Genieten van elkaars gezelschap, samen koken en eten aan onze grote tafel, verhalen uitwisselen, wandelen en lekker lachen. Verder: verliefd op Canada, Scandinavië en de Wadden. Gek op hond Saar, stapels boeken, gedichten en verhalen op het podium en alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Vertoef graag op een zeilboot of in een leuke stad, maar woon fijn in het bos op het Sallandse platteland.

Ik luister graag naar mensen die vertellen over wat ze bezighoudt, over hun leven, hun passie of werk. En ik houd ervan om hun verhalen op te schrijven en te delen.