Op communicatiereis met Sine Limite

In Deventer werken alle schoolbesturen samen in samenwerkingsverband Sine Limite. Samen zorgen zij voor passend onderwijs voor ieder kind. Met de directeur en coördinator schreef ik het ondersteuningsplan waarin de plannen voor de komende vier jaar staan. Natuurlijk met veel input van leerlingen, ouders en medewerkers. Zo gingen we op ‘communicatiereis’ met ouders en medewerkers. Welke contactmomenten zijn cruciaal, wat gaat goed en wat kan beter?

Nu denken we samen met een groep bevlogen medewerkers na over de communicatieaanpak: hoe bereiken we alle leerlingen, ouders en medewerkers en nemen wij iedereen mee in de visie van Sine Limite? Ingrediënten: tekeningen, animaties, een vernieuwde website, ontmoetingen en vooral heldere tekst en uitleg.

“Wij werken al lang met Anne-Marie samen. Zij scherpt ons aan in het denken over de boodschap en bedoeling van onze organisatie. Door haar manier van vragen neemt zij ons – met humor – mee in de mogelijkheden van interne en externe communicatie.”
Titia Vollema, directeur-bestuurder samenwerkingsverband passend onderwijs Sine Limite
Sine Limite

“Anne-Marie schrijft teksten voor ons, onder meer voor ons strategisch beleidsplan. Ze heeft een prettige, heldere schrijfstijl, die aansluit bij hoe wij werken.”

Titia Vollema directeur-bestuurder samenwerkingsverband passend onderwijs Sine Limite