De Cleantech Regio in verhalen

Inwoners, ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen gaan samen voor een energieneutrale en duurzame economie en samenleving in Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen. Samen zijn zij Cleantech Regio. Of beter: zijn ‘wij’, want ik woon en werk ook in deze mooie omgeving.

Ik werk mee met het communicatieteam en help het verhaal van de Cleantech Regio delen. Waarom doen we wat we doen? Hoe doen we dat? In verhalen laat ik inspirators aan het woord, duidt beleid en laat praktijkvoorbeelden zien. De ene keer in een interview, dan weer in een achtergrondartikel. Voor steeds meer beweging richting een schone toekomst.

Anne-Marie kan toveren met taal. Ze schrijft heldere, bondige en soepele teksten voor ons e-magazine, jaarverslag, website en beleidsplannen. Anne-Marie maakt snel een klik met mensen die zij interviewt, is flexibel, snel en creatief. Ze denkt mee, heeft humor en heeft veel ervaring en kennis(sen). Fijn om mee samen te werken en altijd goed resultaat.”
Janneke Panneman, Communicatieadviseur Cleantech Regio