Duurzaam veranderen: personeelsmagazine Bosch Thermotechniek

Werk je bij Bosch, dan heb je wereldwijd zo’n 400 duizend collega’s. Toch is juist ook de binding met je collega’s ‘dichtbij’ belangrijk om samen te werken aan een duurzamere wereld. Daarom ontvangen medewerkers van Bosch Thermotechniek in Deventer twee keer per jaar hun eigen personeelsmagazine.

Met z’n vijfhonderden ontwikkelen, maken en verkopen medewerkers in Deventer innovatieve (verwarming)oplossingen die steeds meer mensen duurzaam laten wonen. De overgang naar duurzame energie is ook voor de organisatie een transitie. Hoe werken we nog beter samen? Welk leiderschap is nodig? Wat zijn de nieuwste ‘groene’ innovaties? Interviews en artikelen verbinden collega’s van verschillende organisatieonderdelen en nodigen uit om actief mee te bewegen in een veranderende organisatie.

Van redactieoverleg tot de ‘go’ aan de drukker: ik organiseer en begeleid de volledige productie. Natuurlijk mét de redactie. En communicatiebureau CMCG dat het blad vormgeeft. Samen maken we ook het sociaal jaarverslag.

Bosch Thermotechniek

Waardevol in de jarenlange samenwerking met Anne-Marie is dat zij de juiste balans vindt tussen de klus zo zelfstandig mogelijk klaren en afstemming zoeken als dat nodig is.

Jan Blom marketingmanager Bosch Thermotechniek