Aloysius: Strategie en/in verhalen

Steeds opnieuw word ik geraakt door de onvoorwaardelijke inzet, passie en kracht van de medewerkers van Aloysius. Met hun verhalen over werken in het (voortgezet) speciaal onderwijs inspireren zij collega’s, ouders en samenwerkingspartners om samen betekenisvol leren mogelijk te maken voor kinderen en jongeren.

Sinds een aantal jaren werk ik mee in en voor het communicatieteam van Aloysius. Ik adviseer het college van bestuur, directeuren en communicatiemedewerkers over strategische interne en externe communicatie, maak communicatieplannen, help bij koerscommunicatie en vertaal het DNA van Aloysius in aansprekende communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld in het jaarmagazine en een relatiekrant, op sociale media, websites en in de multimedia(film)productie, die binnenkort klaar is.

Werken met Anne-Marie is een feestje. Zij is een communicatiedeskundige pur sang. Of het nu gaat om het schrijven van een artikel of het maken van een strategisch communicatieplan: zij weet de juiste toon te vinden die bij ons past. Daarmee bouwt zij mee aan jouw professionele ontwikkeling en die van je organisatie. Concreet, passend en krachtig zijn woorden die horen bij haar werkstijl en daar kun je warmte en humor aan toevoegen.
Marja van den Ouden, stafdirecteur HRM & Communicatie Aloysius Stichting
Aloysius

“Hoe brengen we ontdekkend leren de school in?
Leren moet weer leuk worden”

Directeur Eri Hoopman van Scholengemeenschap Harreveld jaarmagazine van Aloysius 2018 - 2019